Lad os indse det, forsigtighed ved handel på nettet er lige så vigtig som det plejede at være, især da der altid er gode tilbud lige rundt om hjørnet.

Men cyber kriminelle har udviklet utroligt sofistikerede teknikker og malware, der undertiden kan ødelægge vores bedste indsats for at handle sikkert online.

Forsigtighed ved handel på nettet er et must – virkelig billige ting bliver solgt hurtigt, så hvis du beslutter at købe en vare på et godt tilbud – selv til en relativt almindelig pris – skal du sørge for at tage det og sikre dig at det er sikkert.

Sikker kodeord med forsigtighed ved handel på nettet

Brug ikke den samme adgangskode til dit online shopping-websted, som du bruger til at logge ind på din bank, hjem eller arbejdsplads. Så husk at være forsigtig ved handel på nettet.

Brug ikke de samme adgangskoder til alle dine online shopping websteder, uanset om du bruger en bankkonto, et kreditkort eller en anden form for konto, som du logger ind på dine banker eller på din computer derhjemme og på arbejdet.

Du bør aldrig bruge et af disse online shopping websteder, for når nogen har gættet et kodeord, har de frie tøjler over alt andet. Det er bedst at nulstille dine indkøbsadgangskoder, når de er blevet gættet, selvom der er et datakløft med en onlineforhandler.

Selv hvis du støder på en virus eller bedrageri, når du handler online, kan du følge de bedste fremgangsmåder med dine adgangskoder og kreditkort med til at forhindre betydelig skade.

Hvis du ikke ønsker at blive offer for identitetstyveri eller værre, skal du være opmærksom på dine sikkerhedstrusler, når du handler online. Du kan beskytte dig selv ved at tilføje endnu et sikkerhedslag ved hjælp af en stærk adgangskode, såsom en adgangskode til din bankkonto eller dit kreditkort. Så kan du også være forsigtig ved handel på nettet.

Forsigtighed ved handel på nettere mulig, forudsat at du tager de rigtige forholdsregler og følger disse vigtige internetsikkerhedstip. Så du kan være helt forsigtig ved handel på nettet.

Gennemsku en falsk nethandel side

Sørg for, at du har lært hvordan du gennemskuer en falsk eller snyder side. Du skal vide, hvordan du inspicerer varer og finder de rigtige tilbud, og ved, at du kan være en succesrig tilbudskøber, hvis du er sikker på, at du vil få fat i en god handel, når du ser det. 

Da flere detailhandlere tilbyder gode tilbud hele året rundt kan det være lidt overvældende at spore alt, hvad du køber – og glemme, hvad der er til salg når du vil være forsigtig ved handel på nettet.. Der er så mange muligheder, at selv den mest erfarne køber kan blive overvældet. Nogle populære tilbud sælges online, så det er bedst at oprette en online-konto og gemme forsendelses- og betalingsoplysninger på forhånd.

Beskyttelse ved handel på nettet

For at sikre det højeste niveau af beskyttelse af dine onlinetransaktioner foretager du køb på krypterede websteder. Så længe kryptering er på plads, er det unødvendigt at bekymre sig om sikkerheden ved din online shopping.

Hold dine data beskyttet, og undgå de online shoppingproblemer, der påvirker så mange andre. Når du handler online, skal du sørge for kun at gøre det på sikre websteder, som du kan se fra URL’en. URL’en starter med https, hvilket betyder, at webstedet er sikkert, og alle onlinetransaktioner skal udføres, efter webstedets adresse starter.

Hvis URL’en starter med “https”, og du skal videregive økonomiske oplysninger til en organisation eller et websted, og transaktionen begynder, skal du kigge efter indikatorer for, om siderne er sikre eller ej.

Prøv at undgå offentlig Wi-Fi, når du handler online, og prøv at foretage dine onlinekøb, når du bruger en offentlig computer, f.eks. I en lufthavnslounge. Prøv at bruge internetbanktjenester og online shopping, når du bruger Wi-Fi, men brug ikke andet, der kræver, at du sender personlige oplysninger.

Ud over at shoppe på sikre websteder, bør du aldrig bruge tekst eller e-mail til at sende økonomiske oplysninger såsom kreditkortnumre, adgangskoder eller bank konto oplysninger.

Hvis det ikke er sikkert, skal du altid kontrollere din konto online hos en tredjepart – såsom et kredit- eller betalingskortselskab.

Læs mere om Sikker Nethandel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *